slider3-new

Hardlopen voor Afrika


2016
Op 16 oktober 2016  hebben 38 hardlopers gelopen voor de gezondheidszorg in Afrika. Lees hier meer over deze actie.

2017: Loop je mee?
Onze Running Teams (8 km en 21 km) lopen in de TCS Amsterdam Marathon op 15 oktober 2017 weer om studenten in Afrika een kans te geven te studeren. Er is een team voor de 8km Run en een team voor de halve marathon. In beide teams is nog plek. Schrijf je snel in!

Waarom is het zo belangrijk?
Talentvolle, maar arme jongeren krijgen zo een kans om te studeren. Bijvoorbeeld aan de Nursing School in Sierra Leone. Het is hard nodig, want Sierra Leone mist echt professionals in de gezondheidszorg. Eén jaar studie voor één student op onze Nursing School in Lunsar kost € 330. Met jouw inzet geef je niet alleen een student een kans om te studeren, maar til je ook het gezondheidszorg systeem in Sierra Leone naar een hoger niveau!

Hoe werkt het?
We vragen je om die € 330 op te halen. Dit kan via een makkelijk online platform. Je maakt daarop een actiepagina aan en vraagt aan je vrienden/bekenden/familie om te doneren in ruil voor je sportieve prestatie. Alle donaties gaan via iDeal, daar heb je geen omkijken naar.

Wat krijg je hiervoor?
Voor dit alles in de plaats krijg je een plek in ons gezellige team. Dit houdt concreet in, dat we een clinic aanbieden in de voorbereiding, en voor de dag zelf een t-shirt en uiteraard een startbewijs!

Schrijf je nu in!

 1. Ja, ik geef me op voor het team en ik help mee om geld in te zamelen voor studenten in Sierra Leone.
 2. (Verplicht)
 3. (Verplicht)
 4. M/V
 5. (Verplicht)
 6. (Verplicht)
 7. (Verplicht)
 8. Afstand
 9. (geldig e- vereiste)
 10. (Verplicht)
 11. (Verplicht)
 12. Maat T-shirt
 13. (Verplicht)