Evenementen

Amsterdam Marathon 2013

Amsterdam marathonOok in 2013 deden we mee aan de Amsterdam Marathon! Ons Brothers & Sisters team haalde geld op voor studenten Verpleegkunde in Sierra Leone die graag willen studeren. Bekijk hier de foto’s en het filmpje.

—————————————————————————————————————————————————

Amsterdam Marathon 2012

De Marathon van Amsterdam 2012Natuurlijk hebben we in 2012 ook weer meegaan aan de Amsterdam Marathon. Met drie teams hebben we geld opgehaald voor 2 nieuwe huizen voor mensen met een beperking in Malawi. Het was een zeer gezellig dag met gemotiveerde renners. Bekijk hier de foto’s!

—————————————————————————————————————————————————

Amsterdam Marathon 2011

De Marathon van Amsterdam 2011Na een drukke en zonnige dag zit de Marathon er weer op. Het was een perfecte dag om te lopen en onze 31 renners hebben dan ook hun beste beentje voor gezet! Enthousiast hebben zij 8 km, 21 km of 42 km gelopen. Samen hebben ze € 11.144 opgehaald voor vijf nieuwe huizen voor mensen met een handicap in Mzuzu, Malawi. Lees hier verder en bekijk hier de foto’s!

—————————————————————————————————————————————————

De Wandelmarathon van Haarlem 2011

De Wandelmarathon van Haarlem 2011Op 10 juli hebben we meegelopen met de Wandelmarathon van Haarlem. Een sportieve, zomerse wandeltocht waarbij onze wandelaars ruim € 3.700 hebben opgehaald voor een nieuwe school in Katick. Lees hier meer over deze gezellige dag en bekijk de foto’s.

 

—————————————————————————————————————————————————

Amsterdam Marathon 2010

De Marathon van Amsterdam 2010Dit was de eerste keer dat we meededen aan een evenement en het was een groot succes! We hebben nu ruim € 7.500 opgehaald! Dankzij de inzet van onze renners hebben genoeg geld om 4 huizen te bouwen voor verstandelijk gehandicapte mensen in Malawi! Bekijk hier de fantastische resultaten van de opbrengst en vergeet niet het toffe filmpje te bekijken!