Organisatie

HospitaalBroeders is een ontwikkelingshulporganisatie en komt op voor de allerarmsten in Afrika. We zijn specialist in geestelijke gezondheidszorg en expert in kleinschalige en praktische projecten. We zijn in het bezit van het keurmerk goede doelen en hebben een ANBI beschikking.

David Heyer

David Heyer


Ons
team:

David Heyer is sinds 2008 algemeen manager van Hospitaalbroeders Amsterdam. Van huis uit politicoloog, maar een fondsenwerver pur sang. Sleep is overrated, liever verslindt hij Afrikaanse literatuur. Ook draait hij zijn hand niet om voor het maken van homemade kimchi of het rollen van veganistische loempia’s. “HospitaalBroeders is een top organisatie met geweldige concrete projecten. Wij kunnen echt het verschil maken in een groot aantal community’s.”

 

Jeannine Ndabacekure

Jeannine Ndabacekure

Jeannine is een rasoptimist en geboren en opgegroeid in Burundi. Bij HospitaalBroeders is zij sinds 2010 verantwoordelijk voor de database en de administratie. Ze houdt van chocolade en lasagne, reggae en hiphop, maar gaat pas echt los op Afrikaanse muziek. “Ik vind het belangrijk dat we met onze projecten die mensen bereiken die onze hulp het hardst nodig hebben. En dat we naast voedselprogramma’s en gezondheidszorg kinderen ook scholing bieden, zodat ze straks onafhankelijk kunnen zijn. Als Afrikaanse weet ik als geen ander wat belangrijk is voor Afrika en de Afrikanen. Ik sta dan ook vierkant achter onze projecten. “

Aukje Bovend'eerdt

Aukje Bovend’eerdt

Aukje houdt zich sinds april 2014 bezig met alle communicatie activiteiten: “We richten ons op de meest kwetsbaren in de samenleving. Dat spreekt me aan. Want stel je eens voor dat je geestelijke gezondheidszorg nodig hebt, maar in een land leeft waar dat niet beschikbaar is. Het zijn patiënten die anders niet geholpen zouden worden. Het is prachtig om voor een organisatie te werken die opkomt voor deze mensen.” Buiten haar werk kan ze enorm genieten van het eerste lentezonnetje, een boswandeling, een ontspannende yogales of een spannende volleybalwedstrijd.

Het bestuur van de HospitaalBroeders

Ons bestuur bestaat uit: William Martin Forkam, Gregory McCrory, Michael Neild, William Brennan-Whitmore, John Pepper en John Lennon.