Loop ook de Halve Marathon voor Afrika


De halve marathon, loop je mee?
Ons Running Team loopt in de TCS Amsterdam Marathon op 20 oktober 2019 weer om studenten in Afrika een kans te geven te studeren. Ons team loopt de de Halve Marathon van Amsterdam.

Waarom is het zo belangrijk?
Talentvolle, maar arme jongeren krijgen zo een kans om te studeren. Bijvoorbeeld aan de Nursing School in Sierra Leone. Het is hard nodig, want Sierra Leone mist echt professionals in de gezondheidszorg. Eén jaar studie voor één student op onze Nursing School in Lunsar kost € 440. Met jouw inzet geef je niet alleen een student een kans om te studeren, maar til je ook het gezondheidszorg systeem in Sierra Leone naar een hoger niveau!

Hoe werkt het?
We vragen je om minimaal € 250 op te halen. Of misschien wil je jezelf wel tot doel stellen om de studie van één student (€ 440) te financieren…? Het fondsenwerven kan heel gemakkelijk via een online platform. Je maakt daarop een actiepagina aan en vraagt aan je vrienden/bekenden/familie om te doneren in ruil voor je sportieve prestatie. Alle donaties gaan via iDeal, daar heb je geen omkijken naar.

Wat krijg je hiervoor?
Voor dit alles in de plaats krijg je een plek in ons gezellige team, een t-shirt en uiteraard een startbewijs!

 

Schrijf je nu in voor de halve marathon van Amsterdam!

 1. Ja, ik geef me op voor het team en ik help mee om geld in te zamelen voor studenten in Sierra Leone.
  Gegevens worden alleen door HospitaalBroeders vastgelegd en nooit aan derden verstrekt. Wil je weten hoe wij met jouw gegevens omgaan? Bekijk dan ons privacy beleid.
 2. (Verplicht)
 3. (Verplicht)
 4. M/V
 5. (Verplicht)
 6. (Verplicht)
 7. (Verplicht)
 8. (geldig e- vereiste)
 9. (Verplicht)
 10. Maat T-shirt
 11. Checks