Studiebeurs voor verpleegkundige opleiding Sierra Leone

 


Studiebeurzen Sierra Leone


Sierra Leone Studiebeurzen voor verpleegkundigenStudiebeurs programma Brothers & Sisters

Helaas hebben veel gemotiveerde studenten geen geld om een opleiding te volgen. Vaak moeten zij de zorg van hun broertjes en zusjes op zich nemen omdat een van de ouders is overleden. Of zij moeten werken waardoor er geen tijd is om naar school te gaan. Door middel van een studiebeurs bieden wij de meest gemotiveerde studenten een plekje op de Nursing School. Wij betalen het schoolgeld, de boeken, het uniform en de accommodatie. In en rondom het ziekenhuis kunnen de studenten klusjes verrichten waardoor ze ook nog een beetje geld kunnen verdienen.

Ik hou van dit werk, ik hou ervan om voor mensen te zorgen, ze beter te maken. (Mabinty)

Een prachtige manier om iemand te helpen

Een jaar studeren voor één student kost €440. Een kans op een betere toekomst voor de student, zijn of haar familie en de gehele gezondheidszorg in Sierra Leone!
Mabinty wordt gesponsord door een afdeling van de Rotary. Wilt u ook een student sponsoren? Of misschien met uw familie, vereniging of uw bedrijf neem dan contact op met HospitaalBroeders. Een prachtige manier om iemand te helpen op weg naar een betere toekomst! Mail naar David Heyer of bel 020-6360752.

My dream is to be like Florence Nightingale! (Rugiatu)

 

 

BEKIJK OOK