Help jij ook mee?

Word donateur

Doneer maandelijks een klein bedrag, daar kunnen wij op bouwen! Jouw bijdrage komt gegarandeerd goed terecht. Bijvoorbeeld in één van onze 19 ziekenhuizen in Afrika.

Lees meer

Schenken met belastingvoordeel

Een periodieke schenking is schenken met belastingvoordeel. Met hetzelfde geld méér mensen helpen. Van uw donatie krijgt u een gedeelte terug van de fiscus.

Lees meer

Doneer eenmalig

Jouw bijdrage maakt echt het verschil! Bijvoorbeeld in Sierra Leone, Kameroen, Malawi en Senegal waar onze verpleegkundigen en artsen dorpen bezoeken om zo mensen te helpen die anders geen toegang tot gezondheidszorg zouden hebben.

Lees meer

Nalaten via testament

Nalaten aan HospitaalBroeders laat leven na de dood. Uw ultieme bijdrage aan een betere en mooiere wereld. Wij kunnen speciale wensen invullen. Wat wilt u nalaten aan deze wereld?

Lees meer

Kom in actie voor Afrika

Lijkt het je leuk om geld op te halen voor ons werk in Afrika? Je kunt een eigen inzamelingsactie opzetten. Dit kan van alles zijn van een sportwedstrijd tot de verkoop van kleding of het bakken van wafels tijdens Koningsdag!

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Uw organisatie zet zich in voor een betere wereld. HospitaalBroeders zet zich in voor goede gezondheidszorg in Afrika. Zullen we hierin samen optrekken?

Lees meer