Help jij ook mee?

Doneer

Jouw bijdrage maakt echt het verschil! Bijvoorbeeld in Sierra Leone, Kameroen, Malawi en Senegal waar onze verpleegkundigen en artsen dorpen bezoeken om zo mensen te helpen die anders geen toegang tot gezondheidszorg zouden hebben.

Lees meer

Schenken met belastingvoordeel

Een periodieke schenking is schenken met belastingvoordeel. Met hetzelfde geld méér mensen helpen. Van uw donatie krijgt u een gedeelte terug van de fiscus.

Lees meer

Grote gift

U denkt al langer na over uw grote gift. U wilt impact maken. En u wilt persoonlijk advies. Zodat u zeker weet dat uw donatie zó besteed wordt als u voor ogen hebt. Dan zijn wij voor elkaar gemaakt!

Lees meer

Nalaten via testament

Nalaten aan HospitaalBroeders laat leven na de dood. Uw ultieme bijdrage aan een betere en mooiere wereld. Wij kunnen speciale wensen invullen. Wat wilt u nalaten aan deze wereld?

Lees meer

Kom in actie voor Afrika

Lijkt het je leuk om geld op te halen voor ons werk in Afrika? Alles is mogelijk, een digitale collectebus, het delen van je cadeau of misschien wel je eigen unieke actie!

Lees meer

Voor bedrijven

Uw organisatie zet zich in voor een betere wereld. HospitaalBroeders zet zich in voor goede gezondheidszorg in Afrika. Zullen we hierin samen optrekken?

Lees meer