Kan ik met mijn bedrijf een verschil maken?

Jij en je bedrijf hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda staan. Je wilt je graag inzetten voor een betere wereld.

We bieden je een unieke kans om te investeren in de toekomst van jongeren in Sierra Leone. Met het financieren van studiebeurzen voor lokale jongeren die verpleegkundige willen worden, help je hen een zelfstandige toekomst op te bouwen én geef je een boost aan de gezondheidszorg in Sierra Leone.

Maar wat heeft jouw bedrijf hieraan?

  • Maatschappelijke betrokkenheid: Door te investeren in de toekomst van jongeren in Sierra Leone draag je actief bij aan een betere wereld.

  • Positieve reputatie: Het ondersteunen van een project dat gericht is op het verbeteren van de gezondheidszorg én het bieden van onderwijskansen aan kansarme jongeren, zal je bedrijfsreputatie versterken. Het laat zien dat je verder kijkt dan alleen winst maken en maatschappelijk betrokken bent.

  • Talentontwikkeling: Door jongeren in staat te stellen een opleiding te volgen, creëer je een pool van goed opgeleide verpleegkundigen die in de toekomst kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de gezondheidszorgsector in Sierra Leone. Zo verstevig je de gezondheidszorg in Sierra Leone.

  • Grote persoonlijke impact: Voor de studenten betekent de studie baanzekerheid in een land met massale jeugdwerkloosheid. Financiële onafhankelijkheid is een directe weg uit de armoede.

  • Beleving: Via rapportages en videobeelden blijf je betrokken. En misschien wil je wel persoonlijk contact met een student? Dat kan! Ook is er een mogelijkheid om de diploma-uitreiking bij te wonen.

  • Directe impact: HospitaalBroeders werkt al bijna 500 jaar aan het verbeteren van gezondheidszorg. Door samen te werken met ons, profiteer je van onze uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van medische zorg en gemeenschapsontwikkeling.

Investeer vandaag nog in de toekomst van jongeren in Sierra Leone en maak een verschil in hun leven en in de gezondheidszorg. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Impact op individueel niveau

Niemand kan beter vertellen waarom de studiebeurzen zo belangrijk zijn, dan de studenten zelf. In deze video enkele (afgestudeerde) studenten aan het woord.

Investering

Een studiebeurs bedraagt 500 euro per jaar per student. We vragen aan je om de volledige studieduur van drie jaar te financieren. Dus voor bijvoorbeeld 5.000 euro per jaar (drie jaar lang), investeer je in de toekomst van maar liefst tien studenten verpleegkunde!

Over je partner HospitaalBroeders

HospitaalBroeders zet zich in voor goede gezondheidszorg in Afrika. We hebben 20 ziekenhuizen en klinieken in verschillende Afrikaanse landen. Maar niet alleen dat. Vanuit deze medische centra versterken we gemeenschappen. Zo gaan onze medische teams naar verafgelegen gebieden voor het bieden van gezondheidszorg en geven we studiebeurzen aan talentvolle studenten die geen geld hebben om een opleiding te volgen. We draaien geen standaardprogrammaatjes af, maar werken bottum-up. Het initiatief van een project ligt altijd bij de lokale bevolking. En dit alles met hele korte en directe lijntjes, zonder tussenpersonen.

Contact