Organiseer je eigen actie voor Afrika

Wat fijn dat jij je wilt inzetten voor HospitaalBroeders! Jouw bijdrage komt gegarandeerd goed terecht. Bijvoorbeeld in één van onze 19 ziekenhuizen in Afrika. Kies hieronder de vorm die bij jou past.

Maak je eigen digitale collectebus aan

Digitaal collecteren voor HospitaalBroeders kan op elk moment! En je maakt er een enorm verschil mee! Het is makkelijk en snel gedaan. Maak nu binnen 2 minuten je eigen online collectebus aan en deel hem via WhatsApp of social media onder je vrienden en familie.

Geld inzamelen voor Afrika

Lijkt het je leuk om een inzamelingsactie te organiseren voor ons werk in Afrika? Dat kan natuurlijk, daar zijn we heel blij mee! Dit kan van alles zijn van een sportwedstrijd tot de verkoop van kleding of het bakken van wafels tijdens Koningsdag! Heb je een leuk idee? Wij kunnen je ondersteunen zodat je actie een groot succes wordt! Neem gauw contact met ons op: info@hospitaalbroeders.nl of 020-6360752.

Deel je cadeau

Heb je iets te vieren? Vaak word je overladen met cadeaus waar je eigenlijk niet echt op zit te wachten. Zonde. Via Split A Gift deel je gemakkelijk je cadeau met ons straatkinderen project in Malawi. Maak een account aan op splitagift.com en kies HospitaalBroeders.

Moeder- en kindzorg in Afrika