Internationale fotowedstrijd 'Witnesses of Charity'

Win jij €500 én een plek in een foto-expositie in Parijs? Als eerbetoon aan al die mensen die in de charitatieve sector werken, organiseert onze Franse zusterorganisatie de internationale fotowedstrijd ‘Witnesses of Charity’.

Heb jij eens een foto gemaakt die duidelijk getuige is van internationale hulp? Stuur hem dan nu in! Insturen van de foto’s kan tot 27 september (18.00 uur) naar fotowedstrijd@hospitaalbroeders.nl. De wedstrijd is voor amateurfotografen en wordt gesponsord door fotograaf Yann Arthus-Bertrand.

Prijzen
Alle ingestuurde foto’s worden beoordeeld door een jury van professionals vanuit verschillende werkgebieden. Er worden drie prijzen van €500 uitgereikt: twee juryprijzen en een publieksprijs. De publieksprijs gaat naar de foto die de meeste likes op de facebookpagina van mede-organisator AED (Aide à l'Eglise en Détresse) krijgt. De prijzen zullen worden overhandigd tijdens de opening van de expositie die zal plaatsvinden op 20 oktober 2020 in the Paris Foreign Missions (MEP) in Parijs.

Informatie
Insturen foto’s: tot 27 september 2020, 18.00 uur
Jury-overleg: van 28 september tot 3 oktober 2020
Openbare foto-expositie in the Paris Foreign Missions: van 20 oktober tot 21 november 2020

Stuur je foto’s naar: fotowedstrijd@hospitaalbroeders.nl

Voorwaarden
Deze fotowedstrijd is alleen open voor amateurfotografen. Maximaal drie foto's per persoon en de foto's mogen niet ouder zijn dan uit 2019.

Organisatie
Het evenement is georganiseerd door de AED (Aide à l'Eglise en Détresse) in samenwerking met the Paris Foreign Missions, Ordre Hospitalier de Saint Jean de Dieu (Franse zusterorganisatie van HospitaalBroeders), the CIRIC agency, magazine Famille chrétienne en les éditions Première Partie.