Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hoe kan ik met mijn bedrijf verschil maken?

U heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op uw agenda staan. U wilt zich met uw bedrijf inzetten voor een betere wereld. HospitaalBroeders zet zich in voor goede gezondheidszorg in Afrika. Al bijna 500 jaar. We hebben 19 ziekenhuizen en klinieken in verschillende Afrikaanse landen. Maar niet alleen dat. Vanuit deze medische centra versterken we gemeenschappen door de bevolking niet alleen gezonder te maken, maar ook slimmer en zelfstandiger. We geven studiebeurzen aan talentvolle studenten die geen geld hebben om een opleiding te volgen. Samen met de bevolking bouwen we waterputten voor schoon drinkwater. We maken mensen gezonder want we zijn specialist in geestelijke gezondheidszorg. We draaien geen standaardprogrammaatjes af maar stemmen projecten af op de behoeften van de lokale bevolking. En dit alles met hele korte en directe lijntjes, zonder tussenpersonen.

Op maat

Zullen we hierin samen optrekken? Dat kan! Een samenwerking is een win-win situatie voor iedereen. U kunt uw maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid integreren in uw organisatie. En mensen in Afrika worden gezonder, slimmer en zelfstandiger. Er zijn diverse mogelijkheden. Uw organisatie kan bijvoorbeeld een donatie doen voor een specifiek project dat bij uw activiteiten aansluit. Uw bedrijf kan ook diensten sponsoren. Uw medewerkers kunnen een (sportieve) inzamelingsactie op poten zetten of we kunnen een strategische langdurige samenwerking aangaan waarbij we uw bedrijfsnaam kunnen koppelen aan een project. De mogelijkheden zijn legio. Samen kunnen we kijken wat het best bij uw organisatie past.

Neem contact op

We helpen u graag uw sociaal ondernemerschap in te vullen. Bel voor informatie of maak een afspraak met algemeen manager David Heyer via telefoonnummer 020 – 636 07 52.